• Gratis verzending vanaf €15!
  • 1-2 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar
  • Gratis verzending vanaf €15!
  • 1-2 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar

Zeeuwse sokken

Zeeuwse mosselen, Zeeuwse bolussen en Zeeuwse babbelaars, de zee en het strand… Zeeland is een provincie waar je van alles tegenkomt. Toeristen komen maar al te graag naar deze prachtige plek en ook de echte Zeeuw krijgt geen genoeg van deze bruisende plek waar altijd wat te doen is. Ben jij ook zo gek op Zeeland? ‘Show Zeeland some love’ met deze leuke Zeelandsokken!

Zeeuwse sokken: mok ok è

Denk je bij het lezen van dit kopje ‘Ze zijn een paar letters vergeten’ of kun je prima lezen wat hier staat? ‘Mok ok è’ is Zeeuws voor ‘Moet ik ook hebben’ en dat is precies wat je wilt als je een echte Zeelandfan bent. Met Zeelandsokken laat je jouw liefde voor Zeeland zien en ze zitten ook nog eens heel lekker. De sokken zijn gemaakt van ademende stof, en zijn licht elastisch waardoor ze altijd een perfecte pasvorm hebben. Doordat de sokken 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastaan zijn, houden ze jouw voeten lekker warm in de winter en koel in de zomer. Lijkt ons een duidelijk gevalletje mok ok è.

Trots op Zeeland met echte Zeelandsokken

Van vrolijk kwetterende zeemeeuwen tot uitgestrekte Zeeuwse zandstranden, Zeeland heeft enorm veel te bieden. Grenzend aan Zuid-Holland, Noord-Brabant en de Belgische provincies West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen is Zeeland goed bereikbaar. In plaatsen als Borsele, Goes, Middelburg , Kapelle, Tholen en Veere vind je zowel het gezellige stadsleven als de rustgevende natuur. Veel toeristen komen daarom naar Zeeland om even lekker tot rust te komen en uit te waaien aan zee, maar ook een middagje shoppen in Zeeland kan tot verrassende vondsten leiden. Naast een mooie natuur heeft Zeeland ook op cultuurgebied veel te bieden. De provincie barst van de historie en cultureel erfgoed. Ook worden er jaarlijks allerlei festivals georganiseerd waardoor je de hele zomer lang kunt genieten van livebands en de gemoedelijke sfeer. Veel om trots op te zijn dus! Support daarom Zeeland met de leukste Zeelandsokken!

HET PERFECTE CADEAU

Jij bent toch ook trots op jouw provincie? Bekijk snel ons aanbod provinciesokken om te zien of er een leuk paar voor je tussenzit. Sokken van sokkenplaats zijn leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

BETALING VIA IDEAL

De betaling loopt via IDEAL, waardoor je snel en gemakkelijk jouw paar kunt bestellen.

VERZENDING & AFLEVERING

Vanaf 2 paar sokken zijn de verzendkosten helemaal gratis. De levertijd zal afhankelijk van de vervoerder tussen de 1 en 3 werkdagen bedragen.

Liefde voor Zeeland: kies voor Zeeuwse sokken

Ben jij een Zeeuw in hart en nieren? Dan zijn de ‘ik kom uit Zeeland’-sokken jou op het lijf geschreven. Ook de ‘Toe siens’-sokken en sokken met de Zeeuwse vlag zijn een mooie aanvulling op jouw sokkencollectie. Word jij pas echt blij van Zeeuwse bolussen? Dan zullen de Zeeuwse bolussokken vast een glimlach op jouw gezicht tevoren, iedere keer dat je ze aantrekt. Het maakt eigenlijk niet uit welke sokken je kiest, met echte Zeelandsokken laat je jouw liefde voor Zeeland zien en maak je ook nog eens een modestatement. Deze sokken wil je hebben, dus bestel ze snel online in onze webshop. Je hebt ze al binnen 3 werkdagen in huis dus je kunt meteen van deze kekke nieuwe sokken genieten!