• Gratis verzending vanaf €15!
  • 1-2 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar
  • Gratis verzending vanaf €15!
  • 1-2 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar

Sokken bedrukken

Keuze uit normale sokken, sportsokken, gripsokken, enkelsokken en fietssokken

✔ Vanaf 50 paar

✔ Vanaf €1,99 per paar*

✔ Gratis sample mogelijk

✔ Gratis verzending naar één adres in Nederland of België

Prijzen per oplage

Bekijk onderstaand de tarieven per oplage voor onze normale sokken. Hoe groter de oplage hoe goedkoper de sokken. Meer dan 1000 paar nodig? Neem contact op voor de prijzen.

Vanaf 1000 paar: €2,99 per paar excl. BTW

Vanaf 500 paar: €3,25 per paar excl. BTW

Vanaf 350 paar: €3,75 per paar excl. BTW

Vanaf 150 paar: €5,25 per paar excl. BTW

Vanaf 100 paar: €5,95 per paar excl. BTW

Vanaf 50 paar: €8,25 per paar excl. BTW

 

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

Sokken met eigen logo?

Wilt u uw sokken liever zelf ontwerpen met uw bedrijfslogo? Of in combinatie met uw provincie? U kunt bij ons al terecht vanaf 50 paar per uniek ontwerp! Vraag onderaan de pagina een vrijblijvend voorstel aan op basis van uw wensen of mail ons via info@sokkenplaats.nl.

Ga voor iets unieks, kies voor custom made sokken.

Weet u dit jaar écht niet wat u als cadeau moet geven aan u personeel, sportvereniging of vrijwilligers? Geef een paar unieke sokken! Al vanaf 50 paar kunnen we ze custom made voor u ontwikkelen. Op deze manier kunt u laten zien dat u om iemand geeft. Iedere keer wanneer hij of zij de sokken ziet of aandoet denken ze meteen terug aan u.

Sokken laten weven voor een prachtig resultaat

Wilt u graag uw eigen ontwerp op uw sokken laten zetten, dan kunt u zeker terecht bij Sokkenplaats.nl. In plaats van dat wij uw sokken bedrukken, weven wij uw speciale ontwerp in de sokken. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit sokken en maakt dat het ontwerp langer mee gaat. Daarbij is het verweven van een ontwerp ook beter voor het milieu, zo gebruiken we immers geen gekke chemische stoffen.

Sportsokken bedrukken

Bent u op zoek naar een manier om uw sportsokken te laten personaliseren? Wij maken custom made sokken voor jou! Zo ben jij niet langer genoodzaakt om saaie witte of zwarte sokken te dragen. Ben jij lid van een sportclub en willen jullie de sportsokken laten bedrukken met een logo? Al vanaf 50 paar kunnen we dit voor u verzorgen. Neem vandaag met ons contact op en hopelijk rijden jullie binnen korte tijd met een gehele club in jullie eigen huisstijl rond.

Zakelijke sokken laten maken

Ook zakelijk kunnen sokken geweven worden, u kunt deze voorzien van uw bedrijfslogo of slogan. Zo weet iedereen wie u bent, wat u doet en waar u voor staat. U kunt deze sokken gebruiken voor een marketingstunt, evenement of beurs. De sokken worden geheel in uw eigen huisstijl bedrukt en zijn van zeer hoge kwaliteit. Het is ook mogelijk om ieder personeelslid of zakenrelatie te voorzien van custom made sokken. Specifieke vragen? Stel ze gerust via het contactformulier bovenaan deze pagina of via info@sokkenplaats.nl.