• Gratis verzending vanaf €15!
  • 7-14 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar
  • Gratis verzending vanaf €15!
  • 7-14 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar

Sokken met print, die móet je hebben!

Ben je een fanatieke verzamelaar of houd je gewoon van verschillende soorten sokken? Steeds meer Nederlanders besluiten om de ouderwetse, saaie sok in te ruilen voor een hippe, gekke sok. Het is mogelijk om deze sokken zelf te ontwerpen met de gekste prints, teksten of foto’s! Geef je partner, vrienden of collega’s dit jaar een speciaal cadeau met kerst of andere speciale gelegenheid en geef ze een paar sokken met print.

Sokken met print als cadeau?

Geef sokken met print als een reminder van een toffe vakantie, gebeurtenis of herinnering aan vroeger. Je kunt allerlei verschillende foto’s, prints of tekst op de sokken bedrukken. Je kunt deze daarna toevoegen aan een kerstpakket, verjaardagscadeau of geef ze na een tof weekendje weg met vrienden. Kleding of accessoires zoals sokken geven een groep of team een hechte uitstraling. Zo zorg je er op eenvoudige wijze voor dat je eenheid uitstraalt en dat is zeer belangrijk, zowel zakelijk als met vrienden. Iedereen weet dat jullie bij elkaar horen.

✔ Volledig naar wens ontworpen

✔ Ontwerp door professionals

✔ Gratis ontwerp binnen 48 uur

✔ Beoordeeld met 5 sterren

Sokken met een gekke print

Zijn normale sokken niets voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze sokken zijn bedrukt met allerlei (te)gekke prints! Namelijk een heerlijke brabants worstenbroodje, een I Love Friesland’ bedrukking of kies jij voor de suikerbrood of bolus sokken? Deze toffe sokken draag je op kantoor, tijdens carnaval of een vrijgezellendag. Gooi je oude, saaie sokken weg en draag deze toffe sokken met een gekke, leuke print!

Print zelf iets op sokken

Ben je erg fan van onze sokken met leuke print, maar heeft onze website niet het paar waar je al lang naar zoekt? Het is mogelijk om zelf ontworpen sokken bij ons te laten bedrukken en opsturen. Op deze manier krijg jij je sokken met leuke print binnen enkele dagen thuisgestuurd. Dit is ideaal voor bedrijven, je kunt namelijk met je gehele team dezelfde sokken dragen. Op deze manier straal je eenheid uit en weten je bezoekers direct wie ze wel en niet moeten aanspreken voor meer informatie over uw verschillende producten of diensten. U kunt bij ons uw eigen sokken laten bedrukken met unieke print, logo of tekst. Dit is mogelijk vanaf 50 paar sokken.

Neem contact met ons op