• Gratis verzending vanaf €15!
  • 7-14 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar
  • Gratis verzending vanaf €15!
  • 7-14 werkdagen
  • Unieke designs
  • Eigen ontwerp sokken
  • Vanaf €2,20 per paar

Carnavals sokken kopen?

Carnavals sokken bedrukken

Alaaf, Alaaf!

Ben je op zoek naar sokken die helemaal in de kleuren van jullie carnavalsvereniging passen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij produceren sokken vanaf 50 paar per uniek ontwerp. Vul het contactformulier in met de aantallen en de wensen qua ontwerp en wij zullen zorgen voor een passend voorstel bij uw aanvraag!

Carnaval is een van de leukste feesten van het jaar, en u wilt natuurlijk niet alle dagen hetzelfde aan. Het is belangrijk om ook elke dag andere sokken te dragen, natuurlijk voor de hygiëne van uw voeten maar ook om uw kostuum compleet te maken. We hebben daarom sokken uit diverse Nederlandse provincies! Wilt u laten weten dat u van Brabant houdt? Kies dan voor onze ‘I love Brabant’ sokken, iedereen mag het weten! Kom jij uit het hoge noorden om carnaval te vieren? We hebben ook prachtige Fryslân sokken die jij met carnaval aan kunt doen, zo weet iedereen dat jij uit het hoge noorden komt en helemaal naar het mooie Brabant komt om carnaval te vieren.

HET PERFECTE CADEAU

Jij bent toch ook trots op jouw provincie? Bekijk snel ons aanbod provinciesokken om te zien of er een leuk paar voor je tussenzit. Sokken van sokkenplaats zijn leuk om te krijgen, nog leuker om te geven.

BETALING VIA IDEAL

De betaling loopt via IDEAL, waardoor je snel en gemakkelijk jouw paar kunt bestellen.

VERZENDING & AFLEVERING

Vanaf 2 paar sokken zijn de verzendkosten helemaal gratis. De levertijd zal afhankelijk van de vervoerder tussen de 1 en 3 werkdagen bedragen.

Gekke sokken voor carnaval

Naast onze streek sokken hebben we ook een ruim assortiment aan gekke sokken voor carnaval. We hebben bijvoorbeeld onze ‘Bolus sokken’ of ‘Houdoe sokken’ Wanneer u deze sokken draagt tijdens carnaval is een leuke avond gegarandeerd! Ben jij geen fan van de Zeeuwse Bolus? Wij hebben ook sokken die voorzien zijn van het echte Brabantse worstenbrood! Wil jij niet alleen rondlopen met deze sokken? Voorzie dan uw gehele vriendengroep van deze prachtige ‘Worstenbrood sokken’.

Nog geen cadeau? Geef dit jaar een paar gekke sokken cadeau!

Wij snappen als geen ander dat het uitkiezen van een cadeau steeds lastiger wordt, geef dit jaar een paar gekke sokken cadeau! Zo tover jij direct een glimlach op het gezicht van de jarige en zij of hij heeft direct iets om aan te trekken tijdens carnaval. Volgens ons is een carnavalskostuum pas écht af wanneer iemand de echte ‘Worstenbrood sokken’ draagt. Daarnaast passen onze ‘Ik kom uit Brabant’- en ‘Brabant” sokken perfect onder ieder carnavalskostuum. U hoeft ook niet meer uit te leggen dat u écht zelf in Brabant woont.