• Gratis verzending vanaf €15!
  • 1-2 werkdagen
  • Unieke designs
  • Gratis verzending vanaf €15!
  • 1-2 werkdagen
  • Unieke designs

Carnaval is een van de leukste feesten van het jaar, en u wilt natuurlijk niet alle dagen hetzelfde aan. Het is belangrijk om ook elke dag andere sokken te dragen, natuurlijk voor de hygiëne van uw voeten maar ook om uw kostuum compleet te maken. We hebben daarom sokken uit elke Nederlandse regio! Wilt u laten weten dat u van Brabant houdt? Kies dan voor onze ‘I love Brabant’ sokken, iedereen mag het weten! Kom jij uit het hoge noorden om carnaval te vieren? We hebben ook prachtige Fryslân sokken die jij met carnaval aan kunt doen, zo weet iedereen dat jij uit het hoge noorden komt en helemaal naar het mooie Brabant komt om carnaval te vieren.

Gekke sokken voor carnaval

Naast onze streek sokken hebben we ook een ruim assortiment aan gekke sokken voor carnaval. We hebben bijvoorbeeld onze ‘Bolus sokken’ of ‘Houdoe sokken’ Wanneer u deze sokken draagt tijdens carnaval is een leuke avond gegarandeerd! Ben jij geen fan van de Zeeuwse Bolus? Wij hebben ook sokken die voorzien zijn van het echte Brabantse worstenbrood! Wil jij niet alleen rondlopen met deze sokken? Voorzie dan uw gehele vriendengroep van deze prachtige ‘Worstenbrood sokken’.

Nog geen cadeau? Geef dit jaar een paar gekke sokken cadeau!

Wij snappen als geen ander dat het uitkiezen van een cadeau steeds lastiger wordt, geef dit jaar een paar gekke sokken cadeau! Zo tover jij direct een glimlach op het gezicht van de jarige en zij of hij heeft direct iets om aan te trekken tijdens carnaval. Volgens ons is een carnavalskostuum pas écht af wanneer iemand de echte ‘Worstenbrood sokken’ draagt. Daarnaast passen onze ‘Ik kom uit Brabant’- en ‘Brabant” sokken perfect onder ieder carnavalskostuum. U hoeft ook niet meer uit te leggen dat u écht zelf in Brabant woont.

Afscheid nemen bestaat niet in

Ben je opzoek naar een passend afscheidscadeau omdat iemand gaat verhuizen? Onze webshop is voorzien van prachtige ‘Houdoe’ en ‘Toe Siens’ sokken. Zo kunt u, uw allerbeste vriend of vriendin verrassen met prachtige sokken. Deze zijn geheel in de Brabantse of Zeeuwse stijl afgewerkt en elke keer wanneer zij deze sokken zien of dragen zullen ze direct aan jou denken.

Carnaval sokken kopen? Dat is mogelijk bij Sokkenplaats.nl!